Kerstmenu

5-gangen kerstmenu 2018

Rundercarpaccio met sla, grana pandanokaas, pijnboompitten en pesto

Of

Zalmrolletjes, ambachtelijk gerookte zalm gevuld met groene asperges,
zeekraal en roomkaas, geserveerd op een frisse salade

~~~~~~~~~~~~~~~

Tomatensoep, romige tomatensoep met verse basilicum en room,

geserveerd met een kaasstengel

Of

Wildbouillon, heldere soep met bosui, eend en beukenzwammetjes

~~~~~~~~~~~~~~~
Spoom

frisse spoom van sorbetijs en prosecco

~~~~~~~~~~~~~~~~

Wildduo, combinatie van wildzwijn en fazantfilet, geserveerd
met gebakken champignons, gegratineerde witlof

en een saus van abrikoos

Of

Roodbaarsfilet, combinatie van roodbaarsfilet met gamba’s

en gegratineerde witlof, geserveerd met

een romige kreeftensaus

~~~~~~~~~~~~~~~

Grand dessert De 4 Heeren bestaande uit stoofpeertje, speculoos ijs en

witte chocolade mousse met slagroom

Heeft u een vraag of wilt u gezellig bij ons komen eten?

024 351 0364 of info@deheeren-nijmegen.nl

Mededeling: Op 13 December 2018 is er een besloten BBQ / feest.