Menukaart diner

Menu

3 gangen a la carte menu € 26,50

Soepen

1 Spinazie-zalmsoep € 5,50
Soep van spinazie met snippers streekgerookte zalm en toast
2 Tomatensoep € 5,50
Romige tomatensoep met verse basilicum en room, geserveerd met pesto toast

Voorgerechten

3 Broodplankje “De 4 Heeren” € 5,50
Grote oerbol gebakken met een vleugje bier door het beslag, geserveerd met kruidenboter en een sausje van ajvar
4 Rundercarpaccio € 10,50
Met sla, grana pandanokaas, pijnboompitten en balsamicodressing
5 Vegetarisch torentje € 8,50
Torentje van gegrilde aubergine, mozzarella, tomaat, verse basilicum en pesto
6 Salade fruit de mer € 8,50
Frisse salade met verschillende zeevruchten, radijsjes, mango en cocktaildressing
7 Gegrilde bloedworst met pikante gamba’s € 8,50
Pikant gekruide gamba’s, gegrilde bloedworst, citroenmayonaise en mesclum
8 Apiritivo fresco € 8,50
Serranoham, Galia meloen, Spaanse Monchegokaas en rode besjes

Hoofdgerechten

9 Saté “De 4 Heeren” € 16,50
Gemarineerde malse varkenshaas op een spies, overgoten met huisgemaakte satésaus, geserveerd met atjar en kroepoek
10 Hamburger van het huis € 16,50
Ambachtelijke hamburger van rundvlees met cheddar cheese, frisse sla, tomaat, rode ui, komkommer, bacon, jalapeño pepertjes en BBQ saus
11 Kalfsoester € 17,50
Malse kalfsoester met een warme sjalottensaus
12 Angus Bavette € 18,50
Bavette van het Black Angus rund, met Haricots verts en een kreeftensaus
13 Kalkoenbiefstuk € 17,50
Twee Toscaans gekruide kalkoenmedaillons met kruidenboter
14 Vis van de week € 17,95
Voor onze vis van de week raadpleeg onze krijtborden of vraag onze bediening
15 Botervis in tomatensaus € 17,50
Botervis in huisgemaakte tomatensaus met citroen en verse basilicum
16 Marokkaanse couscous  € 17,50
Marokkaanse couscous met paprika, aubergine, wortel en gegrilde kruidentofu
17 Zomer salade € 17,50
Heerlijke salade met gekookt ei, zongedroogde tomaat, komkommer, cherrytomaten, gebakken kipfilet, spekjes en caesar dressing
Geserveerd met een waldkornbolletje

Al onze hoofdgerechten (behalve de zomersalade)
worden geserveerd met grote frieten en frisse salade
extra bakje salade of frieten  € 3,50

Dessert

18 Limoncello pannacotta € 6,50
Pannacotta bereid met Limoncello, mangoijs en een toefje slagroom
19 Gemarineerde ananas € 6,50
Gemarineerde verse ananas met een bolletje rum rozijnen ijs
20 Frambozenbavarois € 6,50
Met verse frambozen, aardbeien saus en slagroom
21 Hollandse aardbeien  € 6,75
Coupe met verse aardbeien met vanille-ijs en slagroom
22 Dessert De 4 Heeren € 7,50
Drie soorten nagerecht door de kok geselecteerd
23 Kaasplankje € 8,75
Drie soorten speciaal kazen geserveerd met kletsenbrood Tip! Heerlijk in combinatie met een rode port
24 Luxe koffie € 6,95
Koffie met een 43 liquor, slagroom, muffin en luxe bonbons
25 Dessertwijn € 4,50
Muscat de Rivesaltes Blanc

Krijtbord

Naast onze kaart hebben we een krijtbord met wisselende seizoensgebonden gerechten  Wisselend

Heeft u een vraag of wilt u gezellig bij ons komen eten?

024 351 0364 of info@deheeren-nijmegen.nl