Menukaart diner

Menu

3 gangen a la carte menu € 26,50

Soepen

1 Mosterdsoep € 5,50
Mosterdsoep met grove mosterd, crème fraîche en toast
2 Tomatensoep € 5,50
Romige tomatensoep met verse groenten en toast

Voorgerechten

3 Broodplankje “De 4 Heeren” € 5,50
Grote oerbol gebakken met een vleugje bier door het beslag, geserveerd met kruidenboter  en een huisgemaakte tapenade
4 Rundercarpaccio € 10,50
Met gemengde sla, Grana Pandanokaas, pijnboompitten en verse basilicum pesto
5 Gevulde tomaat € 8,50
Grote tomaat gevuld met in tuinkruidenolie gebakken paddestoelen en paprika,
gegratineerd met oude kaas
6 Visproeverij € 8,50
Cocktail van Hollandse garnalen, dungesneden streekgerookte zalm en
gekruide gamba’s op spies
7 Gerookte ossehaas € 8,50
Gemengde sla met gerookte ossenhaas, gemarineerde kastanje champignons,
een chutney van rode paprika en geroosterde hazelnootjes
8 Gekonfijt eenden boutje € 8,50
Een gekonfijte eendenbout met huisgemaakte rode bieten salade, appeltjes en
Rozijnen, met mandarijn vinaigrette

Hoofdgerechten

9 Varkenshaas saté € 16,50
Gemarineerde malse varkenshaas op een spies, overgoten met huisgemaakte
satésaus, geserveerd met atjar en kroepoek
10 Hamburger ``De 4 Heeren`` € 16,50
Ambachtelijke hamburger van rundvlees met cheddar cheese, frisse sla,
tomaat, rode ui, komkommer, bacon, jalapeño pepertjes en BBQ saus
11 Zwijnhaas medaillons € 18,50
Malse medaillons van het zwijn met groene aspergepunten en
een zoete cognacsaus
12 Vegatarische risotto € 16,50
Kruidige risotto met geroosterde pompoen, kastanje champignons, groenten en
Parmezaanse kaas
13 Wild Duet € 18,50
Duo van hert en zwijn met een zoete rode port saus en een
stamppotje van rode biet en aardappel
14 Vis van de week € 17,95
Voor onze vis van de week raadpleeg de krijtborden of vraag onze bediening
15 Roodbaarsfilet € 18,50
In roomboter gebakken roodbaars met kaas-aardappel gratin en romige saus
met zongedroogde tomaten
16 Kip met gamba's € 18,50
Een smakelijk potje met gekruide gamba’s, gebakken kipfilet en paprika
in rode currysaus
17 Najaarssalade € 16,50
Heerlijke salade met pompoen, rode bietjes, kaas van groene pesto, raasdonders,
amandelen en tuinkruiden dressing

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met
gebakken aardappeltjes en warme groenten
(extra bij te bestellen voor 3.50)

Dessert

18 Stroopwafelparfait € 6,50
Huisgemaakte parfait met stukjes stroopwafel, karamelsaus en slagroom
19 Apfelstrudel € 6,95
Huisgemaakte apfelstrudel met een bolletje speculoos ijs,
poedersuiker en slagroom
20 Omgekeerde dame blanche € 6,50
Chocolade ijs met vanille saus en slagroom
21 Crème brûlée € 5,50
Crème brûlée bereid met een vleugje Baileys en een laagje
gekarameliseerde rietsuiker
22 Dessert De 4 Heeren € 7,50
Drie soorten nagerecht door de kok geselecteerd
23 Kaasplankje € 8,75
Drie soorten speciaal kazen geserveerd met kletzenbrood Tip: Heerlijk in combinatie met een rode port
24 Luxe koffie € 6,95
Koffie met een likeurtje, slagroom, brownie en luxe bonbons
25 Dessertwijn € 4,50
Muscat de Rivesaltes Blanc

Krijtbord

Naast onze kaart hebben we een krijtbord met wisselende seizoensgebonden gerechten  Wisselend

Heeft u een vraag of wilt u gezellig bij ons komen eten?

024 351 0364 of info@deheeren-nijmegen.nl