Menukaart diner

Menu

3 gangen a la carte menu € 26,50

Soepen

1 Toscaanse kippensoep € 5,50
Heldere kippenbouillon met stukjes kip, taugé, paprika en bosui
2 Tomatensoep € 5,50
Romige tomatensoep met scheutje room en toast

Voorgerechten

3 Broodplankje “De 4 Heeren” € 5,50
Grote oerbol gebakken met een vleugje bier door het beslag, geserveerd met kruidenboter en een huisgemaakte tapenade
4 Rundercarpaccio € 10,50
Met gemengde sla, Grana Padanokaas, pijnboompitten en verse basilicum pesto
5 Witlofsalade € 8,50
Frisse salade van rauwe witlof, appel, mandarijn en pecannoten met een citrusdressing
6 Zalmtartaar € 8,50
Tartaar van streekgerookte zalm, avocado, limoen en bieslook geserveerd op een bedje van veldsla
7 Tonijncarpaccio € 9,50
Carpaccio van sashimi-tonijn geserveerd met tuinkers, sesamzaadjes en sojasaus met een kleine salade
8 Chickenwings de luxe € 8,50
Chickenwings op een zomerse salade van rode paprika, jalapeño pepertjes, mais en nachos met huisgemaakte cajunsaus

Hoofdgerechten

9 Varkenshaas saté € 16,50
Gemarineerde malse varkenshaas op een spies, overgoten met huisgemaakte satésaus, geserveerd met atjar en kroepoek
10 Hamburger “De 4 Heeren” € 16,50
Ambachtelijke hamburger van rundvlees met cheddar cheese, frisse sla, tomaat, rode ui, komkommer, bacon, jalapeño pepertjes en BBQ saus
11 Bavette salade € 17,50
Maaltijdsalade met malse reepjes bavettefilet, geserveerd met gebakken champignons, ui, spek en een caeserdressing
12 Tagliatella met scampi’s € 17,50
Heerlijke tagliatella met scampi’s, paprika, koriander, zongedroogde tomaatjes en verse spinazie in kruidenroomsaus
13 Lamskoteletten € 18,50
Lamskoteletten van de grill met aardappelmousseline en vleesjus met thijm en rozemarijn
14 Vis van de week € 17,95
Voor onze vis van de week raadpleeg de krijtborden of vraag onze bediening
15 Zalmfilet € 18,50
In de pan gebakken zalmfilet met broccoliroosjes en geserveerd met witteroomsaus en een vleugje vanille
16 Kalfsoester € 18,50
Malse kalfsoester met gebakken spekjes en zoete aardappel, geserveerd met een goed gevulde champignonsaus
17 Portobello’s met couscous € 16,50
Portobello’s gevuld met geitenkaas, in kruidenolie gebakken groenten en parelcouscous, geserveerd op een bedje van veldsla

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met
steakfrieten en kleine salade
(extra bij te bestellen voor 3.50)

Dessert

18 Pistache ijs € 6,50
Romig pistache ijs geserveerd met stukjes appel, notencrumble en slagroom
19 Cheesecake € 6,95
Zomerse cheesecake  met een topping van rood fruit en slagroom
20 Dame blanche € 6,50
Met vanille-bourbon ijs, warme chocoladesaus en slagroom
Een echte klassieker
21 Chocolade aardbei duet €6,50
Heerlijke combinatie van Hollandse aardbeien, wit chocoladeijs en pure chocolademouse met slagroom
22 Dessert De 4 Heeren € 7,50
Drie soorten nagerecht door de kok geselecteerd
23 Kaasplankje € 8,75
Drie soorten speciaal kazen geserveerd met kletzenbrood € 8,75 tip: Heerlijk in combinatie met een rode port
24 Luxe koffie € 6,95
Koffie met een likeurtje, slagroom, minimuffin en luxe bonbons
25 Dessertwijn € 4,50
Muscat de Rivesaltes Blanc

Krijtbord

Naast onze kaart hebben we een krijtbord met wisselende seizoensgebonden gerechten  Wisselend

Heeft u een vraag of wilt u gezellig bij ons komen eten?

024 351 0364 of info@deheeren-nijmegen.nl