Over De 4 Heeren

Samen gezellig lunchen of dineren kan bij restaurant De 4 Heeren. Wanneer u opzoek bent naar een gezellig en sfeervol café restaurant, bent u bij De 4 Heeren gegarandeerd aan het juiste adres. Met een regelmatig wisselende menukaart bieden wij elk seizoen een heerlijke belevenis voor fijnproevers. De 4 Heeren is gevestigd op de kruising van de St. Annastraat en Groenestraat, met voldoende parkeerruimte tegenover het pand (Douglas na 17:00 uur) en nabij het centrum van Nijmegen.

De 4 Heeren is meer dan een café of restaurant alleen. Met mooi weer is het heerlijk vertoeven op ons ruime en zonnige lounge terras. Daarnaast verzorgen wij op elke werkdag vanaf 12 uur ’s middags een heerlijke lunch. Ook aan het einde van de werkdag bent u bij ons van harte welkom om te komen genieten van een lekker kopje koffie, thee of een drankje in ons gezellig grand café.

Wanneer u wat te vieren heeft met een groep of gewoon gezellig wilt borrelen is De 4 Heeren een uiterst geschikte locatie. Wij beschikken namelijk over een aparte ruimte met eigen opgang. Of u de ruimte wilt gebruiken voor een vergadering, een presentatie, een feest of een evenement, het kan allemaal! Meer informatie over groepsmogelijkheden en zaalhuur kunt u vinden op de website onder het kopje ‘Feesten en zalen’.

Gezellig puzzelen en dineren het kan bij De 4 Heeren!

Heeft u een vraag of wilt u gezellig bij ons komen eten?

Reserveer dan nu of neem contact op via

024 351 0364 of info@deheeren-nijmegen.nl