Feesten & Zalen

Heeft u iets te vieren of te organiseren en wilt u daar een zaal voor huren in Nijmegen? Een jubileum, verjaardag, afstudeerborrel, promotiefeest of een ander speciaal moment? Of wilt u met een groter gezelschap gezellig uit eten? Elk soort feest kan bij ons terecht! De 4 Heeren is een uiterst geschikte locatie voor feesten van 30 tot 250 personen. Wij staan garant voor een geslaagde lunch, een uitstekend verzorgd diner of natuurlijk een zeer geslaagd feest. U kunt bij feesten worden voorzien van een lopend diner, een BBQ, koud/warm buffet en zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Wij bieden in ons restaurant plaats aan 52 gasten à la carte en binnen is er ruimte voor totaal 200 personen.

In ons restaurant wordt gewerkt met dagverse producten. Onze menu’s bieden een rijke keuze aan vis, vlees of vegetarische gerechten die elk seizoen weer net iets lekkerder worden. Wanneer u een feest of evenement organiseert is het ook mogelijk de menukaarten te voorzien van uw eigen tekst; zoals de naam van uw gezelschap of de gelegenheid. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om zelf het menu samen te stellen tijdens uw feest of evenement zodat uw gasten uit gerechten kunnen kiezen binnen het door u samengestelde menu.

Misschien wilt u uw gasten stijlvol ontvangen met een heerlijke glas bubbels uit de Bourgogne, Spanje of zelfs de Champagne? Of een jarige verrassen met een extra feestelijk diner? U kunt al uw wensen bij het reserveren aan ons doorgeven of in alle rust bespreken onder het genot van een kopje koffie of een glaasje wijn.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@deheeren-nijmegen.nl, bellen naar 024-3510364 of via ons contactformulier op de website contact met ons opnemen.

Heeft u een vraag of wilt u gezellig bij ons komen eten?

Reserveer dan nu of neem contact op via

024 351 0364 of info@deheeren-nijmegen.nl